Vetomestari

Vetomestari?

Vetomestari on nuori vedonlyöntiharrastaja mystisestä Suomesta. Itseasiassa vielä opiskelija! Moni miettiikin mistä moinen pohjakassa on sitten tullut ja miten uskallan riskeerata sen tähän projektiin. Muutama viikko takaperin pelailin eräällä casinolla Net Entin uutta South Park slottipeliä ja sieltä napsahti kerrankin kunnon voitto Cartmanin avustuksella.

Suurinosa voitoista on toki ihan oikeasti säästössä. Tämä projekti on kumminkin pyörinyt minun päässäni jo monta vuotta, ja nyt siihen annetaan rahallinenkin mahdollisuus.

Se on mielekkäämpää tehdä näin julkisesti, jotta tästä heräisi teidän seuraajien kanssa keskustelua, ja mahdollisesti myös kehittää strategiaa eteenpäin.

Olen kumminkin päättänyt esiintyä anonyymina, koska tämä blogi voidaan joissainpiireissä pitää jopa uhkapeliriippuvaisen tuotoksena. Riippuvainen en ole, ja olen valmis häviämään koko kassani. Jonon epäonnistumisen todennäköisyys on teoreettisesti kumminkin alle 1% (Silloin kun pelaan enään yhtä jonoa kerralla) ja se voidaan vielä puolittaa kun/jos kassa on kasvanut muutamalla tuhannella. Todennäköisyyttä voidaan vielä pienentää urheilukohtaisilla tekijöillä. Olen valmis ottamaan sen riskin. Jos epäonnistun, minua ei tarvitse sääliä.

Nyt kun löysit tänne, niin toivon että jäät seuraamaan edistystä! Tervetuloa!

Terveisin,
Vetomestari

info@vetomestari.com