Vetomestari

Strategia

Sivuston ydin on tässä, eli strategiassani. Blogistani saattaa välillä löytyä ihan puhtaita vedonlyöntivihjeitäkin, mutta niitä en tällä kassalla pelaile, vaan menen jääräpäisesti strategiani mukaan. Tämän tulen kertomeen teille alempana.

Olen testannut systeemiäni leikkikassalla viisi kertaa, vain yhdellä kertaa se epäonnistui. Tarkoittaen sitä että olisin voinut tuplata 5000€ jo neljästi (tässä on pakoltakin ollut mukana jo tuuria), häviten vain kerran tuon 5000€. Nyt kun kyseessä on oikea raha, olen kohdevalinnoissa paljon tarkempi, jotta epäonnistuminen saadaan vieläkin pienemmäksi.

Noniin, siihen strategiaan. Uhkapelitermistöä enemmänkin tuntevat, älkää naurako. Strategiani on vedonlyöntiin muokattu Martingale-systeemi…

Ne jotka eivät sitä tiedä niin pelkistetysti se on tässä (ruletissa käytettynä):

Esimerkki – näin ruletin Martingale-strategia toimii käytännössä:

 • Pelaat 2€ punaiselle. Tulos on musta.
 • Pelaat 4€ punaiselle. Tulos on musta.
 • Pelaat 8€ punaiselle. Tulos on punainen. Voitat 8€ + oman 8€ panoksesi takaisin.

Lopputulos: Panostit yhteensä 2 + 4 + 8 = 14€. Sait takaisin 16€. Jäit voitolle 2€, eli alkuperäisen panoksen verran.

Kun tämän tuo minun strategiaani, niin tarkoituksena on panostaa samaa joukkuetta (tasoituksella tai ilman) niin kauan että se voittaa. Kertoimen ollessa aina lähellä kahta. Tämmöisen tilanteen olen nimennyt jonoksi.

Esimerkki:

Tässä esimerkissä olen valinnut Chicago Bullsin jonon vetäjäksi, koska he ovat hävinneet jo kolme peliä putkeen (Heille annetut tasoitukset ovat isoja ja heidän motivaationsa voittaa on suuri.)

Bulls +5 – Clipper @ 1.93 Panos: 50€ [VÄÄRIN]

Okei, nyt olen hävinnyt 50€, eli seuraavaan Bullssien peliin minun pitää panostaa 100€

Lakers – Bulls +8 @ 1.93 Panos: 100€ [VÄÄRIN]

Edelleen Bullsit hävisi. Seruaava panos on siis 200€

Timberwolves – Bulls -2 @ 1.93 Panos: 200€ [VÄÄRIN]

Nytkö alkaa jo kädet täristä? Panoksen täytyy olla jo 400€:

Bulls +8 – Pistons @ 1.93 Panos: 400€ [OIKEIN!]

Nyt kohde siis osui. Bulls joutui jo jonon neljänteen vaiheeseen. Voitto tästä jonosta oli 22€, minun strategiallani kertoimet ovat aluksi kumminkin lähempänä 2.00 tai jopa yli, että voitto olisi isompi. Mitä pidemmälle jono menee, sitä pienemmäksi voitto muuttuu, loppuvaiheilla se voi jopa tuottaa tappiota, koska kertoimet ovat usein alle 2.

Minun kassallani (jos jonoja olisi vain yksi) Bullsit olisivat saaneet hävitä tasoituksilla yhteensä 7 peliä (projektin puolessa välissä voimme nostaa sen 8 peliin)

Se teoreettinen todennäköisyys, että löytäsin jonon vetäjäksi joukkueen mikä häviää tasoituksilla 7 kertaa putkeen on alle 1%. 8 kertaa putkeen todennäköisyys on jopa alle 0,5%. Urheiluvedonlyönnissä voimme kumminkin muokata tätä todennäköisyyttä esimerkiksi motivaatiotekijöillä ja yleisesti muitten vedonlyöntikäyttäytymisellä. Tappioputkessa olevien joukkueitten tasoitukset usein nousevat niin korkeiksi, että niistä tulee ylikertoimia.

Tarkoituksena on on siis pelata niin kauan että 5000€ tulee 10 000€, tässä on tietenkin se riski että tuo pienenpieni prosentti osuu kohdalle, ja kaikki menee. Niin on käynyt minulla kerran, mutta 4 kertaa olen onnistunut.

Jonon vetäjiksi otan tällä hetkellä vain NBA-joukkueita. Joukkueen pitää olla hävinnyt vähintään kaksi edellistä peliänsä ja joukkue saisi mielellään olla sarjan keskivaiheilla tai alempana.

Jonon vaiheen panokset menee näin:

 1. Vaihe 50€
 2. Vaihe 100€
 3. Vaihe 200€
 4. Vaihe 400€
 5. Vaihe 800€
 6. Vaihe 1600€
 7. Vaihe 3200€
 8. (8. Vaihe 6400€)
 9. Vaihe GAME OVER (Leikki siis loppuu tähän. Jos tähän päästään, se on minun ongelmani, projekti on silloin epäonnistunut)

On lopputulos mikä vain, niin luulen että blogiani on hauska seurata ja jännittää minun kanssani, varsinkin kun isommat vaiheet ovat käsillä!