Vetomestari

Julkinen anteeksipyyntö Aleksi Valavuorelle

Julkaistiin perjantaina 6. joulukuuta 2013.

Asiaa muutaman päivän mietittyäni ja seurauksia sivusta seuranneena, olen päättänyt poistaa liiankin mollaavaan sävyyn kirjoitetun viestini.

Lähdin arvostelemaan Aleksi Valavuorta liian henkilökohtaisesti häntä tuntematta. Koin myös että tuon kirjoituksen seuraukset lähtivät väärään suuntaan, ihmiset lähtivät joukoittain turmelemaan Veikkaajat.com -konseptia, Suomen suurinta ja positiivisinta urheilumediaa. Omatunto alkoi kolkuttaa myös siinä, että tipsipalvelu lopetettiin, pahoittelut heille, ketkä menettivät työpaikan/lisätienestit kyseisen palvelun lopetukseen. Tarkoitus oli olla rakentava, tai saada rakentavaa keskustelua aikaan. En miettinyt seurauksia loppuun asti.

Suurin anteeksipyyntö menee kumminkin Aleksi Valavuorelle, joka on blogini seurauksena saanut niin sanotusti paskaa niskaan aivan liikaa. Ei kenenkään pidä viettää itsenäisyyspäivää lukemalla mauttomia kommentteja. Minä olen syypää siihen miksi homma lähti käsistä ja kaikki asiaan liittyvä ei todellakaan ollut rakentavaa minunkaan puolelta. Toin mielipiteeni esiin liian räikeästi ja jopa mauttomaan sävyyn.

Arvostan Aleksi Valavuorta niin ihmisenä, urheilupersoonana kuin studioisäntänä.

Myönnän myös sen, että kyseinen kirjoitus oli minulle osin myös markkinointia. Tästä kirjoituksesta on ollut minulle vain haittaa. Minkäänlaista taloudellista hyötyä tästä ei minulle ole, eikä tule olemaan.

Jokainen lyököön minkälaisia vetoja vaan ja missä haluaa! Mutta aloittelijan kannattaa lukea opas Näin pelaat nettikasinolla

Aleksi Valavuori, toivottavasti hyväksyt anteeksipyyntöni, kerrasta opitaan, kerran eletään, toivottavasti en tehnyt liikaa harmia näinkin lyhyessä ajassa.

Rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

// Vetomestari

PS: Korjaan vielä väitteen, että kirjoituksen takana olisi sama henkilö jonka nimi on domainin nimitiedoissa. Kyseinen henkilö ei ole mistään kirjoituksissa vastuussa, vaan on tarjonnut domainin ja rakentanut tämän blogin hyvyyttään pientä mainostusta vastaan, nöyrimmät anteeksiannot myös sinne suuntaan. Hän on ilmeisesti saanut kanssa kärsiä tästä asiasta.


Kommentit

  • Anonyymi 6. joulukuuta 2013 klo 19.37: Sinäänsä nolo anteeksipyyntö, kun olit tekstissäsi oikeassa.
  • Anonyymi 6. joulukuuta 2013 klo 21.58: Mitä tämä nyt on? laittoko vajavuori vihasta sähköpostia vai mitä? totta oli joka sana kirjotuksessasi ja vajavuorella meni taas tunteisiin. kyllä muakin vituttais ku kusetuspalvelu paljastuu suurelle yleisölle
  • Anonyymi 8. joulukuuta 2013 klo 14.42: Monella eurolla lähti anteeksipyyntö?
  • Jerry Cotton 9. joulukuuta 2013 klo 2.39: Vaikka poistit alkuperäisen postauksesi, eikö olisi hyvä tämän postauksen lisäksi pitää esillä ns. riisuttu, mielestäsi asiallisempi versio niistä asioista, joita käsittelit? Nyt tää on aika turhaa. Ne blogin lukijat, jotka ei tiedä, mistä oli kyse, kaipais nyt luultavasti niitä alkuperäisiä pointteja. Otapas ne nyt viel uudestaan esille, ja tee se sit vaikka lempeemmäl kädel, jos niin koet hyväksi.